Urządzenia i Akcesoria
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water600 g
-
garlic cloves (approx. 5 g total)2
-
2 fresh green cayenne chillies, (approx. 6-8 cm long), deseededground cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
fresh coriander plus extra to garnish50 g
-
100 g fresh spinach, large leaves roughly choppedfresh baby spinach100 g
-
olive oil40 g
-
salt1 tsp
-
white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless600 g
-
potatoes new or waxy, cut in small pieces (1 cm)400 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
10 g cornstarchchickpea flour (approx. 15 g, see tip)4 tsp
-
sugar1 tsp
-
freshly ground pepper plus extra to taste½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
carrots cut in slices (1 cm thick)200 g
-
broccoli florets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Greek yoghurt250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1830 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and warm potato salad
55 min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Canarian Potatoes with Red and Green Sauce
1 godz.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Wok-style curried vegetables
35 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min