Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sardines in parcels
- 8 fresh whole sardines, gutted (each 70-80 g) (see variations)
- extra virgin olive oil, for greasing
- 4 pinches salt
Green bean salad
- 2 eggs
- 500 g water
- 500 g fresh green beans
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 80 g spring onions, cut in thin strips (julienne)
- 40 g extra virgin olive oil
- 15 g vinegar
- 2 - 3 pinches salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Steamed eggs sunny side up
15 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Peruvian Seabass Salad
Keine Bewertungen
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 Std. 45 Min
Fruit ice cream
5 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Peas with ham
30 min
Crème caramel (flan)
3 Std.
Frozen fruit sorbet
5 Min