Urządzenia i Akcesoria
Chicken pastilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.9 g
Kalorie
2304 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh Fruit Punch
15 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3 godz.
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Spinach Fatayers
2 godz.