![Lamb and vegetable couscous (Bidawi) Lamb and vegetable couscous (Bidawi)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/292EB170-CFE7-4914-A54E-268DE947E932/Derivates/af5c0055-b0f9-4bfa-969c-6364728c508f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g couscous
- 850 g water
- 70 g olive oil
- 3 tsp salt
- 500 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in pieces
- 400 g lamb meat for stew, boneless, cut in cubes (approx. 2 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 5 g fresh coriander leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 1 tsp ground pepper
- 2 threads saffron
- 20 g butter
- 150 g carrot, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g turnip, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- 150 g butternut squash, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1962.3 kJ / 469 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baby-friendly Mackerel Mayo Croquettes
1h 15min
Buddha Bowl with Chicken
Brak ocen
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2sa 10 dk
Panellets
11 Std. 20 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 dk
Bamia (Okra Lamb Stew)
1sa 50 dk
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Bean stew with meatballs
45 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2sa 10 dk