Urządzenia i Akcesoria
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
couscous350 g
-
water850 g
-
olive oil70 g
-
salt3 tsp
-
tomatoes cut in pieces500 g
-
onions cut in pieces100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut in cubes (approx. 2 cm)400 g
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish5 g
-
fresh coriander leaves plus extra, chopped, to garnish5 g
-
ground pepper1 tsp
-
saffron2 threads
-
butter20 g
-
carrot cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
courgette cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
-
butternut squash cut in pieces (approx. 2-3 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
1962.3 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Africa
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 godz. 20 min
Asparagus Sauté
15 min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Melon and Cucumber Sour (Mocktail)
10 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Chicken pastilla
1 godz. 10 min
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min