Urządzenia i Akcesoria
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
50 pieces
Składniki
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1.1 g
Kalorie
251 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Rye seed loaf
28 Std. 10 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 Std.
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min