Urządzenia i Akcesoria
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
water300 g
-
2 tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
plain flour500 g
-
salt15 g
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
Spiced meat filling
-
onions cut into quarters100 g
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
yellow peppers cut into pieces50 g
-
red peppers cut into pieces50 g
-
beef mince300 g
-
salt adjust to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper adjust to taste2 pinches
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin1 pinch
Assembly
-
olive oil for oiling hands and for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
17 g
Kalorie
2134 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 godz. 20 min
Stuffed Moroccan Breads
2 godz. 45 min
Lemon cake
2 godz.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Baklava
1 godz. 10 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Chicken with rice
1 godz.