Urządzenia i Akcesoria
Rice Cooker Brown Rice Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
7 portions
Składniki
Brown Rice
-
rice, brown, long-grain285 g
-
water to soak
-
water850 g
-
vegetable oil15 g
-
salt½ tsp
Vegetables
-
680 g frozen mixed vegetables, (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized piecesmixed vegetables (e.g. carrot, bell pepper, peas, beans), in bite-sized pieces680 g
-
water500 g
-
115 g almond, roasted, unsaltedcashew nut, roasted, unsalted115 g
-
olive oil30 g
-
soy sauce30 g
-
lemon juice to taste60 g
-
canned tuna, in water drained100 g
-
dill, fresh2 sprigs
-
parsley, fresh leaves only4 sprigs
-
cilantro, fresh leaves only4 sprigs
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
ginger, fresh to taste15 g
-
pepper sauce, type Tabasco to taste
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
823.4 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1462.8 kJ /
349.6 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Brak ocen
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Gut Immunity Shot
5 min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Chicken adobo
30 min
Spiced hot cider
20 min
Pork Adobo
55 min