Urządzenia i Akcesoria
Lamb tagine with apricots and honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters400 g
-
carrots peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
-
olive oil plus 2 tbsp extra20 g
-
lamb shoulder meat, boneless cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
1 tsp ground turmericground saffron2 pinches
-
lemon½
-
honey70 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
wheat semolina400 g
-
water
-
dried apricots100 g
-
blanched almond60 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3974 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balti coconut fish curry
50 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Crab linguine
30 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Lamb dhansak
25 godz. 45 min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Chicken korma
45 min