Urządzenia i Akcesoria
Lamb tagine with apricots and honey
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into quarters400 g
-
carrots peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
-
olive oil plus 2 tbsp extra20 g
-
lamb shoulder meat, boneless cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
1 tsp ground turmericground saffron2 pinches
-
lemon½
-
honey70 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine salt plus 1 pinch extra to taste1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste1 pinch
-
wheat semolina400 g
-
water
-
dried apricots100 g
-
blanched almond60 g
-
fresh coriander finely chopped15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
3974 kJ /
950 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
125 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Cheese soufflés
30 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Steamed Lamb with Vegetables
1 godz. 30 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 godz. 35 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
White chocolate mousse cups
3 godz. 35 min