Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g onions, cut into quarters
- 200 g carrots, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 20 g olive oil, plus 2 tbsp extra
- 500 g lamb shoulder meat, boneless, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
- 2 pinches ground saffron
- ½ lemon
- 70 g honey
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, to taste
- 400 g wheat semolina
- water
- 100 g dried apricots
- 60 g blanched almonds
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3974 kJ / 950 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Red Pepper and Apple Dip
35min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1h 5min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min