Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond crusted salmon
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley5 g
Lemon tagliatelle with asparagus
-
water1200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
fresh pasta type tagliatelle (see tips)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
lemon grated zest and juice½
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
533.5 mg
Białko
43.3 g
Kalorie
3106.5 kJ /
742.5 kcal
Tłuszcz
38.4 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
55.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min