Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso gruyère en trozos
Puerros
- 1000 g de agua
- 800 g de puerros (solo la parte blanca)
Bechamel y gratinado
- 50 g de harina de trigo sarraceno
- 40 g de mantequilla (y un poco más para untar)
- 400 g de bebida de soja
-
1
pellizco de nuez moscada molida
lub 1 pellizco de curry en polvo - 4 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1244 kJ / 297 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Coliflor con bechamel
55min
Lasaña de calabacín y champiñones con queso de cabra
50min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Miniquiches de lombarda con queso de cabra
1h
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Gratén escocés de patatas y repollo (Rumbledethumps)
1hod. 30min
Huevos en cocotte con puerros
40min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50min
Calabacín confitado
40min
Acelgas con bechamel
50min
Parmentier de setas
1h 10min