Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de arándanos frescos
- 500 g de manzanas fuji, sin piel y sin semillas, en cuartos
-
500
g de tomate (corazón de buey) en trozos
lub 500 g de tomates pera cortados por la mitad - 100 g de cerezas deshuesadas
- 5 g de vinagre de vino tinto añejo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
- 300 g de cubitos de hielo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 223.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15min
Sopa fría de zanahoria, papaya, pimiento amarillo y limón
15min
Gazpacho verde
10 min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Gazpacho de melón
10 min
Gazpacho de aguacate
10 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de mango
15min
Gazpacho de zanahorias
10 min