Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g de puerros (sin la parte más verde)
- 25 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- ½ cucharadita de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de cúrcuma molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 450 g de caldo de verduras
- 4 huevos
- 2 cucharadas de pipas de calabaza tostadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 647.7 kJ / 155 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 5.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min
Puerros gratinados con bechamel de soja
1h 15min
Coles de Bruselas con manzana y ciruelas pasas
30min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Coles de Bruselas a la mostaza
20min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Papillote de pencas de acelga
30min
Coliflor y brócoli con crumble de anacardo
50min
Calabacín confitado
40min
Endibias gratinadas
40min
Kale, broccolini y arándanos con almendras
30min