Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 400 g de tomates maduros en mitades
- 20 g de pimiento verde
- 20 g de cebolla
- 30 g de pepino
- 20 g de vinagre
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de agua
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 412 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1 Std. 10 Min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Sopa griega de garbanzos
25min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de melón
10min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1h 15min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Gazpacho de mango
15min
Sopa griega de tomate y yogur
10min
Crema de pepino y aguacate
5min
Gazpacho de zanahorias
10min