Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 400 g de tomates maduros en mitades
- 20 g de pimiento verde
- 20 g de cebolla
- 30 g de pepino
- 20 g de vinagre
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de agua
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1131 kJ / 270 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 412 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa griega de tomate y yogur
10 Min
Crema fría de judías blancas con ensalada de verduras
1h 15min
Brandada de judías blancas
10 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Gazpacho de manzanas, arándanos y cerezas
10 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Salmorejo de atún ligero
1 Std. 10 Min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min