Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad

Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad

4.5 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen

Składniki

  • Thunfisch, frisch (Thunfischsteaks, à 200-250 g)
    4 Stücke
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Grüner Pfeffer, eingelegt abgetropft
    25 g
  • weiße Grundsauce (siehe Tipp)
    500 g
  • Bratensaucen-Paste
    1 - 2 EL
  • Zitronensaft zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle schwarz, zum Würzen
  • Cayenne-Pfeffer, gemahlen zum Würzen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 674 kcal / 2817 kJ
Białko 54 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...