
Urządzenia i Akcesoria
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Korianderkörner3 EL
-
schwarze Pfefferkörner2 TL
-
brauner Zucker2 EL
-
Salz2 Prisen
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert80 g
-
Ananas, frisch in Stücken200 g
-
Dijon-Senf1 EL
-
Sojasauce50 g
-
Worcester-Sauce20 g
-
Olivenöl30 g
-
Rinderhüftsteaks (à ca. 250 g)4
-
Koriander mit den zarten Stielen8 Stängel
-
Sambal Oelek30 g
-
Ketchup200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
385 kcal /
1614 kJ
Białko
52 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Przepisów
Niemcy
Niemcy