Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
TM5 TM6

Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan

4.4 (82 oceny)

Składniki

  • 80 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 400 g d'asperges vertes
  • 3 œufs
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 60 g de fécule de maïs
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g d'amandes effilées

Wartości odżywcze
na 4 portions
Kalorie
6980 kJ / 1670 kcal
Białko
61 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
130 g
Błonnik
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy