Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 - 400 g de concombre, coupé en tronçons
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de bouillon de volaille (½ cube et 200 g d'eau)
- 200 g de lait de coco
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 499.2 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Velouté de concombre glacé
10 Min
Gaspacho asiatique
15 Min
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 Min
Gaspacho de betterave
10 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho de melon
10 Min