Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 380 - 400 g de concombre, coupé en tronçons
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 15 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de bouillon de volaille (½ cube et 200 g d'eau)
- 200 g de lait de coco
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 499.2 kJ / 119.7 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho indien
2h
Velouté de concombre glacé
10 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min