Wersje kompatybilne
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di carciofi e tofu
20 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Hummus di castagne a l'orientale
3h
Salsa aioli
10 Min
Sformatini di asparagi
45min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 Std. 25 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Vellutata di indivia belga con pere caramellate e coriandolo (di Mirko Ronzoni)
50min
Ceviche di salmone
48 godz. 15 min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min