
Urządzenia i Akcesoria
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
14 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva10 g
-
di patate a cubetti150 g
-
di sedano rapa a cubetti150 g
-
di porri a pezzi50 g
-
lemon grass½
-
di sale½ cucchiaino
-
di pepe macinato fresco1 pizzico
-
di acqua350 g
-
di liquirizia in polvere1 g
-
di carne di cavallo a sfilacci50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
21 kcal /
88 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sebastiano Rovida
10 Przepisów
Włochy
Włochy