![Svizzere vegan Svizzere vegan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B0949D8B-0668-4514-8B1A-609E64130FA6/Derivates/55C826B8-705F-4705-A881-C1C9423E8DF9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di porro a rondelle
- 40 g di olio di semi di mais + q.b.
- 50 g di salsa di soia
- 25 g di zucchero di canna
- 25 g di aceto di riso (vedere varianti)
- 350 g di carote, pelate e a rondelle (circa 0,5 cm)
- 100 g di arachidi tostate non salate
- 120 g di farina di ceci (vedere varianti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 32.9 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes (vegan)
1h
Polpette di soia
55min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Farina di legumi (vegan)
10 min
Veg-burger (vegan)
1ч. 10 мин.
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Biscotti con i semi (vegan)
2ч. 40 мин.
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min
Besciamella (vegan)
15min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h