
Urządzenia i Akcesoria
Riso Kashmiri
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
350 g di riso basmati (cottura 18 minuti)
-
3 semi di cardamomo
-
3 chiodi di garofano
-
1 stecca di cannella
-
1 cucchiaino di curcuma in polvere
-
1 pizzico di pistilli di zafferano
-
100 g di cipolla a metà
-
20 g di nocciole sgusciate
-
30 g di olio di oliva
-
3 spicchi di aglio
-
1000 g di acqua
-
½ cucchiaino di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
279 kcal /
1167.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in India
11 Przepisów
Włochy
Włochy