
Urządzenia i Akcesoria
Riso Kashmiri
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di riso basmati (cottura 18 minuti)350 g
-
semi di cardamomo3
-
chiodi di garofano3
-
stecca di cannella1
-
di curcuma in polvere1 cucchiaino
-
di pistilli di zafferano1 pizzico
-
di cipolla a metà100 g
-
di nocciole sgusciate20 g
-
di olio di oliva30 g
-
spicchi di aglio3
-
di acqua1000 g
-
di sale½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
279 kcal /
1167.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fuga in India
11 Przepisów
Włochy
Włochy