Urządzenia i Akcesoria
Nougats noirs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
400 g d'amande émondée
-
400 g de miel de Provence
-
le zeste d'une orange non traitée
-
2 feuilles azyme
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.8 g
Kalorie
1926 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Balade provençale
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Bûche aux marrons
1 godz. 40 min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 godz.
Galette briochée aux pralines roses
7 godz. 25 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Navettes
2 godz.
Brioches des Rois au praliné
5 godz. 35 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Brioche des rois
6 godz. 35 min
Alouettes provençales
1 godz. 30 min
Canistrelli
1 godz.
Calissons d'Aix
24 godz.