Choux amarena

Choux amarena

4.4 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
30 pièces

Składniki

La pâte à chou
  • 150 g d'eau
  • 80 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel
  • 10 g de sucre en poudre
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs moyens (53-63 g)
La crème aux cerises amarena
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 250 g de mascarpone
  • 240 g de cerises amarena, au sirop (et 20 g de sirop)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.8 g
Kalorie 442 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...