Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 80 g de graines de kasha
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de sucre roux
- 30 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 200 g de fraises
- 15 g de chouchen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 832 kJ / 354 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mille-feuille à l'abricot
45min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4h 30min
Amandine à la cerise
2h
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3 Std. 20 Min
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Charlotte chocolat-banane
24h
Mille-feuille de crêpes dentelle, sauce au caramel
12h
Cheesecake framboises
5h
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min