Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 300 g de lait
- 80 g de graines de kasha
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de sucre roux
- 30 g d'eau
- 30 g de sucre en poudre
- 200 g de fraises
- 15 g de chouchen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 832 kJ / 354 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Muffins au chocolat et caramel au beurre salé
40 dk
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4 godz. 45 min
Cheesecake à la fraise et aux biscuits amaretti
3h 30min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55 min
Sauce beurre blanc
20 dk
Verrine à la pomme
30 Min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1h 25min
Tarte au citron meringuée sans œuf
3h
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3h 40min
Crème brûlée
2 godz. 40 min