Edelfischragout

Edelfischragout

4.0 43 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Fischfond
    400 g
  • Wasser
    100 g
  • Steinbeißer in Stücken (2 cm)
    300 g
  • frische Lachsfilets in Stücken (2 cm)
    300 g
  • Krabben, geschält
    200 g
    200 g Shrimps, roh, geschält
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Speisestärke
    40 g
  • Noilly Prat
    50 g
    50 g Wermut
  • Sahne
    100 g
  • Eigelb
    3
  • Pfeffer
    2 Prisen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 390 kcal / 1634 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...