Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Porree, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 1 Prise Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika edelsüß
- 250 g Wasser
- 2 Scheiben Thunfisch, frisch (insges. ca. 1 kg), jede Scheibe ca. 3 cm dick
- Pfeffer
- Dill zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lachsomelette
45 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Zitronen-Hähnchen
50min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Zander mit Spinat
30 Min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Edelfischragout
35min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Spinat-Gorgonzola-Soufflé
30 Min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 Min