Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Porree, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 1 Prise Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- ½ TL Paprika edelsüß
- 250 g Wasser
- 2 Scheiben Thunfisch, frisch (insges. ca. 1 kg), jede Scheibe ca. 3 cm dick
- Pfeffer
- Dill zum Garnieren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2091 kJ / 499 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rinderschmortopf
1h 20min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Kreolischer Fisch
35min
Seezungenröllchen
50min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25min
Edelfischragout
35min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40min
Hähnchenbrust Genovese
35min
Gemüsenudeln mit Lachssauce
40min