Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Tomaten, reif, geviertelt
- 1 Schalotte, geviertelt
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 2 EL Weißweinessig
- 2 EL Wasser
- 5 EL Olivenöl
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 TL Honig
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 500 g Wasser
- 700 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mehl
- 600 g Seelachsfilet, in 4 Stücken (à 150 g)
- Pfeffer zum Würzen
- 3 - 4 EL Butterschmalz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2260 kJ / 540 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saibling mit Artischocken
40min
Spargel-Papaya-Cocktail
35min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Saibling à la Saltimbocca mit Braterdäpfeln und Tomatensauce
1h
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Fisch-Schaschlik
35min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Fisch mit Bröselkruste
1h
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1h