Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen10 g
-
Olivenöl10 g
-
Tomaten in mundgerechten Stücken200 g
-
Tintenfische, ganz, klein in Stücken (4 cm)200 g
-
Zuckerschoten100 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lammeintopf mit Paprika
50 min
Garnelen-Chili
40 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Zander mit Spinat
30 min
Thailändische Forellen-Päckchen
35 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Garnelen mit Bohnenduo
35 min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 min
Tintenfischsauce
40 min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min