Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Knoblauchzehen
- 10 g Olivenöl
- 200 g Tomaten, in mundgerechten Stücken
- 200 g Tintenfische, ganz, klein, in Stücken (4 cm)
- 100 g Zuckerschoten
- ¼ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Seafood-Eintopf
50 Min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1 Std.
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Seezungenröllchen
50 Min
Scharfe Thai-Suppe mit Meeresfrüchten
30 Min
Pesto-Hähnchen
1 Std.
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Zitronen-Hähnchen
50 Min
Tintenfisch mit Erbsen
35 Min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 Min