Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen10 g
-
Olivenöl10 g
-
Tomaten in mundgerechten Stücken200 g
-
Tintenfische, ganz, klein in Stücken (4 cm)200 g
-
Zuckerschoten100 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 min
Sizilianischer Garnelensalat
40 min
Schwarze Linguine
45 min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1 godz. 20 min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Garnelen Asia Style mit Glasnudeln
1 godz. 15 min
Zitronen-Hähnchen
50 min
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Tintenfischsauce
40 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Muscheln mit Tomatensauce
40 min