Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen10 g
-
Olivenöl10 g
-
Tomaten in mundgerechten Stücken200 g
-
Tintenfische, ganz, klein in Stücken (4 cm)200 g
-
Zuckerschoten100 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
19 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tintenfisch mit Erbsen
35 min
Garnelen-Chili
40 min
Zander mit Spinat
30 min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 min
Edelfischragout
35 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Gewürzgarnelen mit Koriander
25 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Seafood-Eintopf
50 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 min