
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de gruyère coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf battu avec un peu de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 587 kcal / 2457 kJ
- Białko
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 40.5 g
- Węglowodany
- 41.7 g
- Błonnik
- 1.7 g