Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de jus d'ananas
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau de Pâques
13h
Soupe mystère
40min
Œufs en chocolat de Pâques
2h 45min
Granité aux cerises et crème balsamique
5 Min
Sorcières à la figue, aux épices et à la fleur d'oranger
13h
Velouté de patate douce au lait de coco, volaille sauce poulette et papillote de poires au chocolat
45min
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12h
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4h 55min
Pain d'Halloween à la citrouille
3小时 15 分钟
Petits biscuits lapins
2 godz. 40 min
Biscuits doigts de sorcière
2 Std.
Le jus de citrouille façon Harry
35 Min