Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 200 g de jus de pomme
- 200 g de jus d'ananas
- 100 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 517 kJ / 123 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 16.7 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Punch de Noël
20 min
Petites crêpes et jus à l'orange
1 godz. 5 min
Soupe mystère
40min
Guyappymix - B
1h
Cupcakes araignée
55min
Monsieur Quiche
55min
Cocktail fruité à la bière blanche
10 min
Colonel
5 min
Muffins à la carotte
45min
Le jus de citrouille façon Harry
35 Min
Cheesecake à la citrouille et aux épices
4 Std. 55 Min
Punch réunionnais
15min