Baguette roulée aux graines

Baguette roulée aux graines

4.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 parts

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à soupe de graines variées (sésame, pavot…)
  • 10 tranches de lard fumé
  • 2 boules de mozzarella de bufflonne tranchées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 542 kcal / 2269 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...