
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 g de beurre doux
- 60 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes émondées
- 200 g de lait
- 10 g de fécule de maïs
- 5 œufs blancs et jaunes séparés
- 1 pincée de sel
- 30 g de chocolat noir détaillé en carrés (6 carrés)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 318 kcal / 1324 kJ
- Białko
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Węglowodany
- 16.8 g