Sweet potato, parsnip and broccoli frittata

Sweet potato, parsnip and broccoli frittata

3.6 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • olive oil for greasing
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • broccoli cut into florets
    250 g
  • parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
    1
  • eggs
    8
  • wholegrain mustard
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • milk
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 183.3 kcal / 770 kJ
Białko 14.7 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 6.5 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 672.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...