Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.9 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
770 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot cake bliss balls
40 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Penne and vegetables
35 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Spring frittata
1 godz. 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Classic mushroom risotto
30 min