Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets250 g
-
parsnip (approx. 130 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
eggs8
-
wholegrain mustard60 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
milk60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672.9 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
770 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Beetroot risotto
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 godz. 40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Zucchini slice
45 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.