Urządzenia i Akcesoria
Tuscan Bean Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
brown onion (approx. 75 g), quartered½
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
pancetta diced120 g
-
water400 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
courgettes diced100 g
-
celery stalks diced2
-
carrot diced1
-
tinned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
tinned cannellini beans rinsed and drained (weight is pre-draining)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see Tips)1 Tbsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
crusty bread for serving6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.1 g
Kalorie
1564 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
13.8 g
Błonnik
13.2 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile Chunky Soup
50 min
Mulligatawny Soup
35 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Red Lentil Soup
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min