Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 120 g pancetta, diced
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g courgettes, diced
- 2 celery stalks, diced
- 1 carrot, diced
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp dried chilli flakes
- 6 slices crusty bread, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 372 kcal
- Białko
- 26.1 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 13.2 g
Alternatywne przepisy
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Versatile Chunky Soup
50min
Red Lentil Soup
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Mulligatawny Soup
35min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min