Italian Bean Soup - Pasta e fagioli

Italian Bean Soup - Pasta e fagioli

4.5 136 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • onions quartered
    120 g
  • garlic clove
    1
  • bacon lardons smoked, diced
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    40 g
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
    1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • carrots cut in pieces
    60 g
  • celery cut in pieces
    60 g
  • tinned borlotti beans rinsed and drained
    230 g
    dried borlotti beans, cooked weight (see tip)
  • tinned chopped tomatoes
    150 g
    ripe tomatoes, peeled and diced
  • water
    1000 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • dried ditalini pasta
    150 g
  • fine sea salt or to taste
    2 tsp
  • ground black pepper or to taste
    2 pinches
  • grated Parmesan cheese for serving

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 314 kcal / 1309 kJ
Białko 10.7 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...