Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Apple Tart (TM5)
1 godz.
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Bloody Mary Soup
25 min
Curry Bread Rolls
2 godz. 10 min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min