Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 godz. 40 min
Cod with citrus butter
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min