Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)300 g
-
water1000 g
-
cauliflower florets (1-2 whole cauliflowers)1000 g
-
medium eggs as desired4 - 6
-
plain flour80 g
-
unsalted butter diced80 g
-
milk800 g
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
white pepper, ground plus extra to taste2 pinch
-
ground nutmeg (opcjonalnie) to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Crab Tart
2 godz. 30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min