![Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D9DA8B2-844C-47F2-9CD5-E89FE96EE709/Derivates/70358E49-29FE-455A-8B6E-9CEADBF82978.jpg)
Wersje kompatybilne
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken Curry
- 400 g chicken thighs, boneless and skinless, each cut in 4 pieces
- 2 garlic cloves
- 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 50 g white rum
- 150 g onions, quartered
- 30 g sunflower oil
- 1 dried red chilli
- 1 fresh jalapeño chilli, halved, deseeded
- 200 g coconut milk
- 20 g toasted sesame oil
- 1 Tbsp curry powder
- 1 tsp fine sea salt
Basmati Rice
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt
- 100 g basmati rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4048 kJ / 968 kcal
- Białko
- 40.5 g
- Węglowodany
- 25.3 g
- Tłuszcz
- 78.3 g
Alternatywne przepisy
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Chicken Korma
40 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Butter Chicken
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken Tikka Masala
45 Min
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min