Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
5 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
978.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Creamy Feta Dip
5 min
Leek and Potato Soup
40 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 min
Quick Bread
50 min
Semolina Dumplings
1 godz. 40 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 min