Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions quartered220 g
-
garlic cloves4
-
carrots peeled, sliced (1 cm)120 g
-
unsalted butter cut in pieces50 g
-
plain flour50 g
-
cauliflower cut in small florets350 g
-
potatoes cubed (2 cm)150 g
-
water1700 g
-
milk100 g
-
3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to tastevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled, or to taste3
-
1 ½ tsp dried thyme, leaves onlyfresh thyme leaves only3 sprigs
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 2-3 pinches½ tsp
-
chorizo sliced (1 cm) (see tip)200 g
-
olive oil10 g
-
mixed peppers cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)230 g
-
250 g short pasta, dried, (approx. 10 minutes cooking time)dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)250 g
-
white wine vinegar25 - 30 g
-
sugar1 tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669.8 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
2232.9 kJ /
533.7 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
13.3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
87.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 godz. 40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 godz. 30 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1 godz. 30 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min