Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Kedgeree
45 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Baba Ganoush
1 godz.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Hollandaise Sauce
15 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Mushroom Risotto
30 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min