Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Cullen Skink
45 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min