Urządzenia i Akcesoria
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk200 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing15 g
-
plain flour15 g
-
large eggs separated3
-
smoked mackerel boneless, skinned, flaked200 g
-
crème fraîche2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tarragon leaves roughly chopped2 Tbsp
-
water hot, for steaming
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
19 g
Kalorie
1505 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1sa 20 dk
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 dk
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1sa 15 dk
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 dk
Asparagus Risotto
45 dk
Mayonnaise
5 dk
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 dk
Smoked Mackerel Pâté
55 dk
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1sa 30 dk
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk
Mushroom Risotto
30 dk