Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 Seezungenfilets (à ca. 120-150 g; 2 große Seezungen)
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Weißwein
- 200 g Sahne
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 400 g Champignons, in Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2102 kJ / 502 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 dk
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Lamm mit Artischocken
1h 30min
Edelfischragout
35min
Tintenfisch mit Erbsen
35min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min