Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouillabaisse
1 Std.
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Salsa Verde
10 Min
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20 min
Lachs-Tatar
5min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 min
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
40 min
Andalusische Fischsuppe
50 min