Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata

Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata

4.3 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen

Składniki

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    25 g
  • Schalotten halbiert
    2
  • Öl und 2 EL zum Braten
    30 g
  • Kokosblütenzucker
    2 TL
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Orangensaft
    200 g
  • Wasser
    300 g
  • Rinderhüftsteaks
    600 g
  • grobes Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Knoblauchzehen mit Schale
    2
  • Sesam
    30 g
  • Pink Grapefruit
    2
  • Brunnenkresse dickere Stile abgeschnitten
    1 Bund
  • Radieschen in feinen Scheiben
    1 Bund
  • Koriander abgezupft
    ½ Bund

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 494 kcal / 2075 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...