Urządzenia i Akcesoria
Pangasiussuppe mit Garnelen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Kartoffeln in Stücken300 g
-
Möhren in Stücken200 g
-
Wasser800 g
-
Sahne100 g
-
Salz2 TL
-
Safranfäden1 Msp.
-
Pangasiusfilets (ca. 400 g), in Streifen (1,5 cm)4
-
Olivenöl20 g
-
Chilipulver2 - 3 Prisen
-
Tiefseegarnelen, TK aufgetaut, abgetropft400 g
-
Koriander abgezupft, zum Bestreuen2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
24 g
Kalorie
1033 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Einladung für Dich!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fisch-Gemüse-Suppe
40 min
Krebssuppe
45 min
Andalusische Fischsuppe
50 min
Fischsuppe mit Gemüse
40 min
Fischsuppe mit Gemüse
35 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Asturische Fischsuppe
35 min
Fischeintopf mit Koriander
45 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50 min
Ucha - Fischsuppe
50 min
Kartoffel-Kokos-Suppe mit Lachs
30 min