
Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Erbsen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Öl40 g
-
Chilipulver1 Prise
-
trockener Weißwein100 g
-
stückige Tomaten, aus der Dose200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Erbsen, frisch300 g
-
Tintenfische, ganz, klein400 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
260 kcal /
1091 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy