Urządzenia i Akcesoria
Tintenfisch mit Erbsen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehe1
-
Petersilie ohne Stiele1 Bund
-
Öl40 g
-
Chilipulver1 Prise
-
trockener Weißwein100 g
-
stückige Tomaten, aus der Dose200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
300 g Erbsen, TK, aufgetautErbsen, frisch300 g
-
Tintenfische, ganz, klein400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
1091 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viva l'Italia
75 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Seafood-Eintopf
50 Min
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 Min
Pasta mit Tintenfisch
40 Min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 Min
Garnelen mit Bohnenduo
35 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min