Tintenfisch mit Erbsen

Tintenfisch mit Erbsen

4.3 36 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie ohne Stiele
    1 Bund
  • Öl
    40 g
  • Chilipulver
    1 Prise
  • trockener Weißwein
    100 g
  • stückige Tomaten, aus der Dose
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Erbsen, frisch
    300 g
    300 g Erbsen, TK, aufgetaut
  • Tintenfische, ganz, klein
    400 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 260 kcal / 1091 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...