Urządzenia i Akcesoria
Oysters Kilpatrick
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 portions
Składniki
-
rock salt500 - 550 g
-
fresh oysters shucked12
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
rindless bacon rashers thinly sliced110 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
2332.5 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
2232 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional cocktail sauce
5 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pork san choy bau
25 min
Poached eggs
25 min
Spaghetti carbonara
35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Pimm's fruit punch
2 godz. 20 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min