Urządzenia i Akcesoria
Baked pumpkin and beef stew
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)3000 - 4000 g
-
butter1 tbsp
-
soft brown sugar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)700 g
-
plain flour50 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
celery stalk trimmed and cut into thirds1
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
fresh sage leaves4
-
vegetable oil20 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
red wine130 g
-
tomato paste40 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried bay leaf1
-
potato peeled and cut into cubes (1.5 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
481.1 mg
Białko
37.5 g
Kalorie
2504.2 kJ /
596.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
20.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Mango cheesecake
6 godz. 35 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Meat stock paste
45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Hunters' stew
1 godz.
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Classic meatloaf
1 godz. 35 min