Urządzenia i Akcesoria
Festive fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
glacé cherries100 g
-
mixed peel100 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)650 g
-
boiling water for soaking
-
butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)50 g
-
brown sugar220 g
-
eggs5
-
mixed spice1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
molasses or black treacle1 tsp
-
plain flour220 g
-
water for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
151.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1638 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond biscotti
1 godz. 10 min
Lemon or lime butter
15 min
Apricot apple pie
1 godz. 40 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Custard
10 min
Apple cake
1 godz.
Chocolate ganache
20 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Cornish pasties
2 godz.