Urządzenia i Akcesoria
Festive fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
glacé cherries100 g
-
mixed peel100 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)650 g
-
boiling water for soaking
-
butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)50 g
-
brown sugar220 g
-
eggs5
-
mixed spice1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
molasses or black treacle1 tsp
-
plain flour220 g
-
water for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
151.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1638 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas cake
196 godz. 35 min
Christmas stollen
27 godz. 15 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Custard
10 min
Apple cake
1 godz.
Butter biscuits
50 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Mango, coconut and lychee icy poles
7 godz. 45 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Shortbread
1 godz.