Urządzenia i Akcesoria
Festive fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
glacé cherries100 g
-
mixed peel100 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)650 g
-
boiling water for soaking
-
butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)50 g
-
brown sugar220 g
-
eggs5
-
mixed spice1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
molasses or black treacle1 tsp
-
plain flour220 g
-
water for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
151.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1638 kJ /
390 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shortbread
1 godz.
Iced puff pastry
40 min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Strawberry jam
55 min
Natural (plain) yoghurt
11 godz. 10 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Apple shortcake
1 godz. 50 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Buttermilk scones
35 min
Basic bread
1 godz. 35 min