Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean seafood rice with chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut into halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh squid rings200 g
-
mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut into thin slices50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron2 pinches
-
water200 g
-
Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
short-grain white rice cooked (see Tips)350 g
-
peeled raw prawns50 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1593 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Crab linguine
30 min
Seafood con arroz
45 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min