Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Caramelle toffee
2h
Fondente di marshmallows
25h 25min
Sushi allo spada affumicato
55p
Macaron al cioccolato
24h
Macarons
1h 30min
Hot Fudge
20min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Gelato al latte e mango
10min
Pasta di zucchero
1h 10min
Cupcake menta e liquirizia
50min
Zucchero alla mela e caramello
2óra 15p
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3 Std. 25 Min