![Bon bon al cioccolato bianco Bon bon al cioccolato bianco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E719C85-62A2-45D8-903A-06D6279FC9CC/Derivates/8B82D358-398E-46C5-A781-5F99998B8E6C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache al cioccolato bianco
- 230 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 20 g di sciroppo di glucosio
- 25 g di burro
- 10 g di liquore a piacere, (es. Rum, liquore all'arancia, Brandy, ecc)
Cioccolato temperato
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Ventagli di pasta sfoglia
1 godz. 20 min
Pudding di pane e frutti di bosco
Brak ocen
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Sciroppo fermentato di lamponi
128 Std. 10 Min
Bignè lumachine
Brak ocen
Sciroppo anice e liquirizia
20 min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1 godz. 30 min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Caramelle gommose alla frutta
3hod. 20min
Ciambelline glassate
50 min
Raffioli napoletani
45 min
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min