
Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
24 pezzi
Składniki
Crema pasticcera
-
di latte intero500 g
-
di zucchero di canna70 g
-
di amido di mais (maizena) consentito da prontuario50 g
-
uova2
-
tuorli2
-
stecca di vaniglia i semini1
Pasta choux
-
di farina di riso consentita da prontuario80 g
-
di amido di mais (maizena) consentito da prontuario70 g
-
di acqua250 g
-
di burro a pezzi80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero20 g
-
uova5
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
114 kcal /
475 kJ
Białko
3.87 g
Tłuszcz
6.02 g
Węglowodany
10.98 g
Błonnik
0.22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy