
Urządzenia i Akcesoria
Pasta choux e crema pasticcera (senza glutine)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
24 pezzi
Składniki
Crema pasticcera
-
500 g di latte intero
-
70 g di zucchero di canna
-
50 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
-
2 uova
-
2 tuorli
-
1 stecca di vaniglia i semini
Pasta choux
-
80 g di farina di riso consentita da prontuario
-
70 g di amido di mais (maizena) consentito da prontuario
-
250 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
20 g di zucchero
-
5 uova
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
114 kcal /
475 kJ
Białko
3.87 g
Tłuszcz
6.02 g
Węglowodany
10.98 g
Błonnik
0.22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
10 Przepisów
Włochy
Włochy